Blatul este cu cacao are doua creme-ganache de ciocolata si mouse de zmeura si are 4 kg.
Si acum reteta:
blat
10 oua 10 linguri de zahar,7 linguri faina si 3 cacao + arome =1 pachetel praf de copt
se separa albusurile se bat bine se adauga cate o lingura de zahar si se bate in continuare se adauga galbenusurile si faina cacaua si praful de copt cernute.Se amesteca si se coace cam 30 min.
crema de ciocolata
200 gr frisca -200gr ciocolata ,se pune frisca intr un castron se adauga ciocolata rupta marunt si se
baga putin la microundepana se topeste ciocolata dar atentie sa nu fiarba frisca.Se lasa sa se raceasca si se bate pana se intareste
crema de zmeura
300 gr de zmeura congelata se pune pe foc cu 200 gr zaharpana se topeste zaharul si mai scade sucul
se lasa sa se raceasca ,Frisca se bate bine si se amesteca cu zmeura eu am adaugat si putina esenta de vanilie
cam asa arata